Påskehilsen

Glædelig Påske til alle i sognet.

På baggrund af statsministerens seneste udmelding, er kirkerne landet over fortsat lukkede til og med 10.maj.

Det betyder desværre, at der ikke bliver afholdt Påskegudstjenester i Sædder Kirke.

Der vil dog, som vanligt, blive kimet til Påske påskelørdagsaften, og lyset inde i kirken vil være tændt Påskenat.

På søndag, Påskedag vil der blive ringet og kimet til Påskegudstjeneste klokken 10.00, der er ikke gustjeneste i Sædder, men på P1 vil der være højmesse fra Vor Frue Kirke i København, og på DR1 vil det være fra Viborg Domkirke.

Kirkeklokkerne vil daglig ringe om morgenen klokken 07.30 og om aftenen klokken 17.00. Hør kirkeklokkens ringen som en kalden og opfordring til bøn, bed gerne Fadervor eller en bøn med dine egne ord. Bed en bøn for dine kære, for dem du savner. Bed fortsat for alle syge og deres pårørende. Bed også en bøn for Danmark, for alle dem, der er syge og deres pårørende, og for sundhedspersonalet, der passer og plejer de syge, samt for alle dem, der holder Danmark kørende på trods af de vanskelige forhold. Bed for mennesker overalt i verden.

Læs evt. på www.folkekirken.dk nogle af de mange fine indslag om håb i denne coronatid.

Og endelig er der lidt for børnene om Påsken og hvad der skete de forskellige påskedage. Det er min kollega Andreas Christensen, som står for denne lille serie om Snapper og Påsken.

Pas fortsat godt på jer selv og hinanden. Glædelig Påske til jer alle.

Susanne Rething Jelsdorf