Mini-konfirmand

For at gøre børn fortrolige med kirken og dens budskab tilbydes alle elever i 4. klasse på Alkestrupskolen samt elever på 4. klassetrin fra andre skoler, men som bor her i sognet, at blive ”mini-konfirmand” ved Sædder Kirke.

Sædder Kirke inviterer alle børn i nævnte aldersklasse til at deltage i undervisning i bibelhistorie og kendskab til kirken.

Undervisningen er planlagt til at finde sted i vinteren/foråret 2018 og kommer til at foregå torsdage klokken 14.30-16.30 i Sædder  Kirke og Præstegård, første gang d. 11. Januar.

Afslutning med Familiegudstjeneste søndag d. 8. april kl. 10.00

Undervisningen forestås af sognepræst Susanne Rething Jelsdorf og Heidi Hansen, og der er planlagt fem undervisningsdage i alt.

Vi begynder hver gang i kirken, her skal vi høre fortællinger fra Bibelen og synge salmer, vi skal se kirken indeni og lære om den. Fra kirken går vi til præstegården, hvor vi skal spise lidt og drikke saftevand. Men vi skal også tegne, lege og meget andet.

Vi glæder os til at se rigtig mange af børnene i sognet.

Har I yderligere spørgsmål, er I velkomne til at ringe til præstegården på telefon 5628 3316. Yderligere informationer vil blive givet pr. brev via Alkestrupskolen.

Kommentarer er lukket, men trackbacks og pingbacks er åbne.